nieuws

Nieuwe CEO bij Synergie Belgium

Leen Martens04 december 2023
Banner Synergie
Vandaag, op 4 december start Tom Vanoirbeek als nieuwe CEO van Synergie Belgium. Daarbij neemt Synergie Group na 18 jaar afscheid van Jan Verbeke, die met pensioen gaat.

In 18 jaar heeft Jan Verbeke Synergie Belgium uitgebouwd tot een referentiespeler in de uitzend- en rekruteringsector in België, met meer dan 80 lokale kantoren, 450 toegewijde medewerkers en een 7de plaats op de Belgische markt. 

"Ik heb echt genoten van de 18 jaar die ik met alle Synergie-collega’s en vele klanten en partners heb mogen samenwerken! We mogen trots zijn op wat we samen binnen de dynamische interimwereld en als bedrijf hebben bereikt. Het is nu tijd voor mij om de fakkel door te geven.”, aldus Jan Verbeke. 

Jan Verbeke  - Tom Vanoirbeek Synergie

Met 15 jaar ervaring in uitzendarbeid en rekrutering bij vooraanstaande bedrijven heeft Tom Vanoirbeek een beduidend track record opgebouwd in de ontwikkeling van key accounts, digitale transformatie en operationeel management, zowel in de Verenigde Staten, Zwitserland, Nederland, Luxemburg als in België. 

Tom Vanoirbeek vult aan: "Ik ben blij dat ik weer thuis ben in België en het is een grote eer om deel uit te mogen maken van het Synergie Belgium-team. Ik kijk er naar uit om mijn rol als CEO te vervullen en om alle collega’s, klanten en partners persoonlijk te ontmoeten en samen te werken aan nieuwe successen."

De algemeen directeur en voorzitter van Synergie Group, dhr. Victorien Vaney is verheugd met de komst van Tom Vanoirbeek als de nieuwe CEO van Synergie Belgium. "Ik geloof oprecht dat we met Tom Vanoirbeek de juiste persoon hebben gevonden, hij zal de spirit en de cultuur van Synergie omarmen, wat onze kracht is. Ik ben ervan overtuigd dat hij met zijn rijke ervaring Synergie naar een hoger niveau gaat brengen.”

Het pensioen van Jan Verbeke zal nog gedeeltelijk zijn, aangezien hij zijn opvolger, de heer Tom Vanoirbeek, zal bijstaan als adviseur tot eind 2024.

Synergie Belgium dankt Jan Verbeke voor zijn toewijding en leiderschap en kijkt uit naar de toekomst onder het nieuwe leiderschap van Tom Vanoirbeek. 

Meer blogs die je misschien interesseren

veilig fietsen
tips 23 januari 2024

8 tips voor een veilige rit met je fiets en elektrische step

Het natte winterweer is in het land en de ochtenden en avonden zijn donker. In d...

ik ben uitzendkracht
nieuws 27 november 2023

Veilig werken als uitzendkracht: nieuwe website van Preventie en Interim

Heb je vragen over de veiligheid en gezondheid op je werkplek, over wat je uitze...

Arbeider op het strand
weetje 06 juli 2023

Het is weer bouwverlof!

Wanneer die bouwvakantie begint en eindigt, hangt af van de regio. Lees hier wan...