Waarom kies je voor Synergie Construct?

Zijn er jobs te vinden in de bouw? Vast en zeker. Wil je aan de slag, dan vind je gegarandeerd een uitdaging om je loopbaan op te starten. Of verder uit te bouwen.

man tekent op whiteboard

Een interimjob die een vast contract oplevert? Dat kan.

Wil je graag van bij het begin ‘juist’ terechtkomen? Of een job vinden die je beter ligt?

Maak dan kennis met Synergie Construct. Een afdeling van Synergie Belgium die mensen zoals jij rekruteert voor arbeidersjobs in de bouwsector. Dit voor tijdelijke projecten, en met zicht op een vast contract. Dit is het werk van 26 gespecialiseerde consulenten.

We staan voor je klaar en zoeken mee naar de juiste match tussen jou, de job en de aannemer. Want het takenpakket en de ‘sfeer’ binnen het bedrijf moeten goed aansluiten bij jou, vinden we. Zo bouwen we mee aan je loopbaan. Ook voor de langere termijn? Graag!

80% van onze uitzendkrachten worden vast aangenomen bij onze klanten.

NELE THIERFELDT

OFFICE MANAGER SYNERGIE CONSTRUCT

We pakken het persoonlijk aan. En efficiënt

Synergie Construct groeit in België. En dat is geen toeval. Dit succes heeft een stevige fundering: onze aanpak. Bij ons ben je geen nummer. We luisteren naar wat je wilt en zoeken actief naar de job die echt bij jou past. Geen standaardaanpak, maar maatwerk. en altijd met het oog op de langere termijn.

Het sollicitatiegesprek of contract ondertekenen verloopt zoals jij verkiest: persoonlijk of via e-mail. Dit is maar één voorbeeld van hoe we rekening houden met jou. We helpen je bij het solliciteren en geven je tips mee. Daarna leg je praktische tests af. Of je gaat meteen al op gesprek.

Aangeworven? Top! Maar daar stopt het niet. We ondersteunen je bij je start en voorzien je van alle nodige handleidingen, attesten, medische en praktische tests en tools. Daarnaast komen we je graag een bezoekje brengen op de werf om te zien hoe het met je gaat.

Jouw veiligheid voor alles

‘Safety first’ is geen lege slogan voor ons. Synergie Construct is VCU-gecertificeerd en al onze consulenten hebben een VCU-attest. VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid (VG) Checklist Uitzendkrachten. Met dit certificaat laten we zien dat we jouw welzijn enorm belangrijk vinden.

Wij regelen je VCA-attest

Al onze uitzendkrachten hebben een VCA-attest. VCA staat voor VGM Checklist Aannemers (VGM = Veiligheid Gezondheid en Milieu). Heb je nog niet in de bouwsector gewerkt of het VCA-attest nog niet behaald? Geen probleem. Bij Synergie Construct kan je een VCA-attest behalen via e-learning van VDAB of een dagopleiding bij Furbo of HaCeCo. Daarna kan je een examen afleggen. Het handboek krijg je van ons.

Meer weten over het VCA-attest? Neem contact op met een Synergie Contruct kantoor in je buurt.

We vinden dé job in de bouw voor jou

Ben je pas afgestudeerd en popel je om aan de slag te gaan? Of heb je al (veel)ervaring opgedaan en zoek je een nieuwe uitdaging?

Welkom bij Synergie Construct! We zijn actief in alle domeinen van de bouwsector in België, met een brede waaier aan vacatures voor arbeiders:

 • Grondwerker
 • Kraanmachinist
 • Chauffeur CE
 • Schrijnwerker
 • Wegmarkeerder
 • Onderhoudstechnicus
 • Ramenplaatser
 • Dakwerker
 • Monteurs industriebouw
 • Bekister
 • Ijzervlechter m/v

Wat zit erin voor jou? Kijk snel in het overzicht van onze openstaande vacatures.

Maak een afspraak voor een kennismaking in een Synergie Construct-kantoor in jouw buurt. We zijn benieuwd naar jou!

Op zoek naar een job als bediende? Over naar Synergie Careers.