Waarom samenwerken met Synergie Construct?

Je bent op zoek naar extra werkkrachten. Jong talent, met het enthousiasme van een starter. Of liever met al wat ervaring in de bouw op de teller? In elk geval kijk je uit naar een partner die jou bijstaat om te vinden wat je zoekt: de profielen op wie je kan bouwen.

header

Waarom samenwerken met Synergie Construct?

Je bent op zoek naar extra werkkrachten. Jong talent, met het enthousiasme van een starter. Of liever met al wat ervaring in de bouw op de teller? In elk geval kijk je uit naar een partner die jou bijstaat om te vinden wat je zoekt: de profielen op wie je kan bouwen.

kraan

Profielen waarop je kan bouwen

Maak dan zeker kennis met Synergie Construct. Wij zijn de afdeling van Synergie Belgium die de juiste mensen rekruteert voor tijdelijk werk (arbeidersstatuut) in de bouw, meestal met uitzicht op een vast contract. Of meteen voor vaste aanwerving. Dit is het werk van 26 gespecialiseerde, ervaren consultants hier in België.

We staan voor je klaar en zoeken mee naar de best mogelijke match. Want we vinden het belangrijk dat de kennis en persoonlijkheid van de medewerker goed aansluit bij jouw vacature en je bedrijf. Zo ondersteunen we je personeelsbeleid. Ook voor knelpuntberoepen? Jazeker.

We houden van een eerlijke en open communicatie. We zeggen altijd waar het op staat, en dat waarderen onze klanten

NELE THIERFELDT

OFFICE MANAGER SYNERGIE CONSTRUCT

Onze stijl: persoonlijk en efficiënt

Het gaat goed met Synergie Construct. En dat heeft veel te maken met onze aanpak.Tenminste, dat getuigen veel bedrijven die voor ons kiezen.

First things first. We starten met een uitgebreide analyse van de jobinhoud en je specifieke bedrijfscultuur. Dit doen we tijdens een persoonlijk gesprek. Daarna plaatsen we je openstaande vacature(s) op onze eigen en andere jobsites. Tegelijk gaan we ook op zoek naar de meest geschikte kandidaten in onze eigen en externe databases.

Creatief rekruteren

Niet voldoende instroom? Dan bedenken we creatieve rekruteringsmanieren die bij je doelgroep passen, bijvoorbeeld via sociale media en lokale media, of zelfs het organiseren van een jobdag.

De kandidaten worden uitvoerig gescreend, eerst telefonisch en dan in een persoonlijk interview op kantoor. We kijken hierbij verder dan het cv: zowel naar werkervaring als naar attitude Uiteindelijk stellen we enkel die kandidaten voor die best matchen. Zo verlies je geen tijd.

We ontzorgen je helemaal

We weten dat de zoektocht naar gekwalificeerde werknemers vaak erg tijdrovend is. Zeker in een sector als de bouw. Daarom nemen we graag het volledige rekruteringsproces van je over: van intakegesprek, wervingsacties, cv-analyse, competentieprofiel, terugkoppelafspraken tot nazorg en administratieve opvolging.

Onze opdracht stopt dus niet wanneer we de beste match gevonden hebben.

Ook bij zijn opstart zorgen we voor een goede begeleiding. We bespreken de werkpostfiche, regelen het onthaal, plannen een medisch onderzoek in, en een VCA-examen indien nodig. Daarnaast brengen we onze uitzendkrachten graag een bezoekje op de werf om te zien hoe het met hen gaat.

Veiligheid voor alles

Synergie Construct is VCU-gecertificeerd en al onze consulenten hebben een VCU-attest. Met dit certificaat laten we zien hoe belangrijk we veilig en gezond werken vinden. We rekruteren enkel functies die voldoen aan de vereiste veiligheidsnormen en controleren alle werkpostfiches.

Al onze uitzendkrachten beschikken over een VCA-attest. Hebben zij dit nog niet?Geen probleem. Bij Synergie kunnen zij een VCA-attest behalen via e-learning van VDAB of een dagopleiding bij Furbo of HaCeCo.

We vinden dé arbeider(s) voor jou

Of je nu een starter zoekt of een professional met (veel) ervaring, Synergie Construct vindt hem voor jou. We zijn actief in alle domeinen van de bouwsector in België, met arbeidersprofielen zoals:

 • Grondwerker
 • Kraanmachinist
 • Chauffeur CE
 • Schrijnwerker
 • Wegmarkeerder
 • Onderhoudstechnicus
 • Ramenplaatser
 • Dakwerker
 • Monteurs industriebouw
 • Bekister
 • Ijzervlechter m/v

Of ben je op zoek naar bedienden in de bouw als projectleider, technisch tekenaar, calculator, werfleider? Dan kan je terecht bij Synergie Careers.