nieuws

Ook in economisch onzekere periode steunt Synergie goed doel Mobile School

Leen Martens13 maart 2023
Synergie sponsort Mobile School
Per 400 vaste aanwervingen bij klanten doneert uitzendkantoor Synergie aan Mobile School een bedrag van 4000 euro voor de opstart van een nieuw mobiel schooltje. Zo heeft het rekruteringsbedrijf sinds de start van dit initiatief, 10 maanden geleden, al drie mobiele schooltjes voor kansarme kinderen gesponsord. Want ook in onzekere economische tijden blijft maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk.

“Wij steunen het initiatief van Mobile School al jaren, maar sinds april vorig jaar koppelen we het aan vaste rekruteringen bij onze klanten. We hadden echter niet verwacht dat we in deze economisch moeilijkere periode nog zoveel mensen aan een vaste job konden helpen. We zijn dus enerzijds opgetogen dat we zoveel mensen een arbeidscontract hebben kunnen bieden, en anderzijds ook dat we Mobile School kunnen blijven steunen. Want ook in deze tijden hebben kansarme kinderen recht op onderwijs en een toekomst, en blijft maatschappelijk verantwoord ondernemen essentieel.” aldus Jan Verbeke, CEO van Synergie Belgium.

Arnoud Raskin, initiatiefnemer en medeoprichter van Mobile School en Streetwize is zeer verheugd met deze sponsoring: “Er is steeds meer nood aan nieuwe mobiele scholen. Zo werden nieuwe partnerschappen opgezet in Nepal, Colombia, Roemenië, Oeganda, Georgië, Jordanië, Malawi en voor het eerst ook in België. Bijkomend hebben we ingezet op extra ondersteuning van onze Poolse en Roemeense partners die overspoeld worden door Oekraïense vluchtelingen. We zijn dus zeer blij dat partijen als Synergie Belgium ons jaar na jaar blijven steunen.”

Synergie sponsort Mobile School

Ondanks een onzekere en competitieve arbeidsmarkt onder andere door de energiecrisis en de enorme stijging in loonkosten, doet Synergie het goed. Synergie Belgium maakt deel uit van de Franse groep Synergie. Het internationale bedrijf behaalde vorig jaar een omzet van 2,9 miljard euro, een stijging van 8,1% tegenover 2021. Synergie streeft naar een wereldwijde omzet van 3,2 miljard euro in 2023.

Interesse in een samenwerking met Synergie?

Neem contact op met een van onze kantoren bij jou in de buurt. 

Meer blogs die je misschien interesseren

Arbeider op het strand
weetje 06 juli 2023

Het is weer bouwverlof!

Wanneer die bouwvakantie begint en eindigt, hangt af van de regio. Lees hier wan...

bouwverlof
weetje 06 juli 2022

Het is weer bouwverlof!

Wanneer die bouwvakantie begint en eindigt, hangt af van de regio. Lees hier wan...

Synergie sponsort Mobile School
nieuws 31 mei 2022

Sponsoring Mobile School per vaste aanwerving

Synergie Belgium steunt al jaren het sociale project MobileSchool.org. Sinds apr...