banner undefined

Willy Naessens jobs

De Willy Naessens Group bestaat uit 2 grote afdelingen: Build & Food. En daarmee vat je alle activiteiten van kort gezegd samen. 

Willy Naessens Build is gespecialiseerd in de bouw van bedrijfsgebouwen, logistieke gebouwen, distributiecentra, kantoren, commerciële ruimtes, landbouwgebouwen en zwembaden. Ze voorzien hiervoor in de grondwerken, de productie van prefab betonelementen, het transport.. en nog veel meer! Ze zijn echt dé specialist op dit gebied. 

De andere tak van het bedrijf, Willy Naessens Food, werkt op de distributie van voedingswaren en de productie van vleeswaren en bereide maaltijden. Ook een gevestigde waarde in de voedingssector met eigen productiesites en distributiecentra die leveren over heel België. Onder hun huiswerk Bougon vind je de beste  beste hammen, patés, spek en salami terug, enkel te verkrijgen bij de beste beenhouwers van België! 

Werken bij Willy Naessens

Bij Willy Naessens bouw je aan je loopbaan. En draag je je steentje bij aan de groei van het bedrijf. Je komt terecht in een stabiel bedrijf met een ijzersterke reputatie. Je kan rekenen op een loon dat is afgestemd naar jouw inzet en capaciteiten. En we bieden vaak de optie op een vast contract na een positieve interimperiode. 

Voor de Willy Naessens Group zoeken we continu heel wat nieuwe, gemotiveerde medewerkers om de teams te versterken. Er zijn zowel arbeidersjobs, bediendenjobs en jobs in de bouw. Onze collega's staan voor je klaar om de job te vinden die bij jou past. Ontdek hieronder alle vacatures en solliciteer!


1 - 10 van 22 Jobs bij Willy Naessens jobs