banner undefined

CBS Beton Jobs

Welkom bij CBS Beton, een familiebedrijf sinds 1998, waar de familiare sfeer de kern vormt van hun succes. Als pioniers in de betonindustrie blijven ze voortdurend investeren in state-of-the-art technologieën. Met de grootste mengcentrale van Europa gevestigd in Wielsbeke, biedt CBS Beton een omgeving die gedijt op kwaliteit, klanttevredenheid en innovatie.

Werken bij CBS Beton

  • Ontdek een divers productportfolio dat werkzekerheid biedt en waarbij elk project voldoet aan de hoge standaarden.
  • Geniet van een aantrekkelijke verloning en mogelijkheden voor groei binnen de verschillende sites, elk met hun eigen specialisatie.
  • Werk samen met meer dan 200 collega's die klaar staan om elkaar te ondersteunen, en vind een variatie aan uitdagende functies die passen bij jouw vaardigheden en ambities.

Bij CBS Beton gaan ze verder dan alleen beton. Samen met hun klanten realiseren ze prachtige projecten in België, Frankrijk, Nederland, Luxemburg en Duitsland. Of het nu gaat om openbare aanbestedingen of installaties voor industrie, landbouw, landschapsarchitectuur, biogas en meer, elk project vereist precisie en voldoet aan strikte kwaliteitseisen. Als groeiend bedrijf zijn ze altijd op zoek naar getalenteerde mensen die samen met hun willen groeien. Ben jij net zo ambitieus als CBS Beton? Join the team!

1 - 0 van 0 Jobs bij CBS Beton Jobs