Renotec jobs

Group Renotec focust op gespecialiseerde renovatie- en restauratiewerken en geeft gebouwen, monumenten en kunstwerken opnieuw een toekomst. Uitdagende projecten die ambachtelijke kennis vragen, zijn een kolfje naar onze hand. Met stipte aandacht voor veiligheid lost Renotec elk complex en buitengewoon renovatieprobleem op. Renotec houdt vakmanschap onder eigen vleugels. Alle nodige kennis rond onze nicheactiviteiten brengen en houden we zo veel mogelijk in eigen huis. Renotec investeert resoluut in de verdere uitbouw van haar knowhow. Uiteindelijk maken gemotiveerde en betrokken mensen het verschil. Ons menselijk kapitaal is onze grootste toegevoegde waarde.

Werken bij Renotec

Renotec is een bloeiend bouwbedrijf dat volop groeit en uitbreidt. We zijn ook steeds op zoek naar nieuwe gemotiveerde collega’s. Ben jij ambitieus, gepassioneerd door renovatie en hou je van een vlotte, toffe werksfeer? Dan is een job bij Renotec precies waar jij naar op zoek bent!

Renotec is een onderneming waar vakmanschap en innovatie hand in hand gaan. Dat vakmanschap houden we bewust onder eigen vleugels. Cruciale kennis en de bijhorende infrastructuur horen thuis in eigen huis. Dit geeft ons de kans om elke dag resoluut voor kwaliteit te gaan. In onze specialisaties willen we een kwaliteitsvolle en betrouwbare partner zijn en blijven.

Bij Renotec kenmerken bouwkundigen en vakmannen zich als:

  • Betrouwbaar: Je zet graag je schouders onder je opdracht, neemt verantwoordelijkheid op en gaat voor kwaliteit.
  • Wendbaar: Je houdt van uitdagende projecten en gevarieerde opdrachten. Je schrikt niet terug van het avontuur en de verrassing die met renovatie samenhangen.
  • Inventief: Je zoekt een prikkelende job waarin je oplossingsvermogen nodig is. Je werkt graag in team met verschillende specialiteiten en persoonlijkheden.

No-nonsense: Je zoekt een job in een dynamisch bedrijf waar actie voorop staat. Je pakt de zaken aan en wil vooruit.

Herken je jezelf en heb je zin om te werken in een bedrijf waar mensen de motor zijn voor succes? Bekijk de vacatures en solliciteer!

1 - 9 van 9 Jobs bij Renotec jobs