Visser en Smit Hanab jobs

Visser & Smit Hanab nv is een toonaangevend bedrijf op het gebied van transportleidingen, afvalwaterbehandeling, zwembadtechnologie, industriële installaties, distributie- en toevoerleidingen en industriële bekabeling. Door de uitbreiding van het aantal activiteiten en een permanente groei heeft Visser & Smit Hanab nv ruim een halve eeuw na haar ontstaan een leidende positie op tal van domeinen.

Inspelen op nieuwe technologieën, oog voor evolutie en meegroeien met de ontwikkelingen op het vlak van leidingen en waterbehandeling zijn de basis van onze uitstekende reputatie.

Onze opdrachtgevers zijn overheidsinstanties, nutsbedrijven en industriële ondernemingen. Wij garanderen niet enkel de goede aanleg van de verbindingen, maar staan desgewenst ook in voor het totaalconcept: van engineering tot uitvoering & beheer, nazicht en onderhoud.

Werken bij Visser & Smith Hanab

Bij Visser en Smit Hanab nv hechten ze veel belang aan veiligheid en bieden opleidingen waar nodig. Ook schoolverlaters krijgen de kans om zich te ontwikkelen. Elk project is weer nieuw en anders en er zijn volop uitdagingen. Aan kennis en kunde ontbreekt het zeker niet. Wil jij ook deel uitmaken van dit bedrijf? Bekijk dan snel de vacatures en solliciteer!

1 - 0 van 0 Jobs bij Visser en Smit Hanab jobs